lördag 5 april 2008

London

Victoria and Albert Museum


Collage från V&A webbshop

Hammare, vattenkanna, sekatör, vattenflaska och spadset från V&A museums online shop, mönster designen är gjord av William Morris och är från V&A kollection, priserna ligger mellan 6-25£, frakten ligger på 8,95£ för köp upp till 100£.

Hoppas kunna åka till London till jul och för att stilla min längtan lite kommer jag att tipsa om både online butiker och vanliga.

Det man glömmer är att museum butiker ofta har både roliga och annorlunda föremål till hemmet som även kan vara designade av någon ny formgivare. Själv köper jag gärna fina bilder till tavlor.

Ska du till London glöm inte kolla om det är någon intressant utställning på V&A. Museumet för
art & design.

Var: South Kensington, Cromwell road
Hur: Underground med Piccadilly, District eller Circleline till South Kengsington.
När: 10-17.45 dagligen visa gallerier till 22.00 på fredagar.

Se you later
Annika

4 kommentarer:

A home far away sa...

Vilka fina saker du visar, häftig vattenkanna:-)

Må gott

Betonggården sa...

Oj, här var det blommigt! :)

Vi har haft oförskämt tur när vi varit på Gotland. Nästan alltid bra väder, oavsett årstid! Måste nog ändå säga att våren nästan är bästa tiden - knappt nå' folk, härliga blommor, lagom varmt o skönt. Blir stundtals mkt på sommaren, annars är den ju underbar där den med!

Trevlig söndag!

Gårdsromantik sa...

Så mycket läckert tittgodis!

Kram Maud

Thyrasgård sa...

Såg att du frågade om hängställning till muggar. Jodå, den finns hos vår nya Agentur och jag ska ta hem några nästa gång jag beställer. Men de kostar en liten slant, å andra sidan är de handgjorda i supermysig kvalitet.
Kram från Kicki på Countrystyle